Isolatie-actie voor minima

Deze actie is voor huiseigenaren met inkomen tot 150% van de bijstandsnorm. Het gaat om woning isolatie. Wie meedoet krijgt praktische hulp en geld. In veel gevallen kunt u een isolatiemaatregel volledig laten betalen met deze bijdrage. Zo kost het u niets, en bespaart u geld. 

Bel Winst uit je woning

Om mee te doen, meldt u zich eerst aan voor een huisbezoek. Op het afgesproken moment komt dan een adviseur van Winst uit je woning langs. Daarna ontvangt u een persoonlijk Bespaarplan met offertes.

Tijdens het verdere proces staat de Servicedesk klaar om te helpen via 023 - 583 69 36.

Praktische hulp

Huiseigenaren die meedoen, krijgen praktische hulp bij:

  • het kiezen van een of meer isolatiemaatregelen;
  • het aanvragen van offertes;
  • het aanvragen van subsidie.

Subsidie en extra bijdrage

De gemeente biedt subsdie voor isolatie. Wie meedoet aan de isolatie-actie voor minima, krijgt daarnaast een √©xtra bijdrage. Deze extra bijdrage is 2500 euro. In veel gevallen wordt een isolatiemaatregel volledig vergoed met deze bijdrage. De huiseigenaar hoeft dan niets zelf te betalen.

Winst uit je woning helpt bij de subsidieaanvraag. 

Aanmelden kan tot 31 mei. Als u een brief heeft ontvangen, kunt u zich aanmelden via de website van Winst uit je woning.

Zonder brief, moet u eerst bellen of mailen naar Winst uit je woning. Zij kunnen u toegang geven tot het aanmeldformulier. Bel of mail de Servicedesk via 023 - 583 69 36 of  info@winstuitjewoning.nl.

Waarom biedt de gemeente dit?

Alle woningen in Nederland moeten van het aardgas af. Isoleren is daarbij de eerste stap. Om inwoners te ondersteunen, bieden we hulp. We hebben geld van de Rijksoverheid ontvangen voor deze hulp.